קופונים פעילים כעת:

טיפים לחסוך כסף לשעת חירום באופן מיידי

ייתכן שאתה קורא את זה כי אתה חושב על דרכים להגדיל את יתרת המזומנים שלך לשעת חירום. יכול להיות גם שאין לך חיסכון בכלל ואתה רוצה לעשות כמה שינויים כדי לתת לעצמך קצת שקט כלכלי. כך או כך, הגעתם למקום הנכון אז המשיכו לקרוא.

לפי מחקר שנערך לאחרונה, ל-69% מהאמריקאים יש חסכונות של פחות מ-1,000 דולר. אם אתה נופל לקבוצה הזו, הגיע הזמן לשנות את זה. למרות שלפעמים זה יכול להיות קשה לחסוך, כסף חירום יכול להיות ההבדל בין מספיק כדי להסתדר לעומת התמודדות עם מצוקה כלכלית אמיתית.

אם אתה רק מתחיל לבנות קרן חירום, זה עשוי להיות קצת מכריע לשמוע דיבורים מתמידים על חיסכון של לפחות 3 עד 6 חודשים מהוצאות המחיה שלך. רק לחשוב על הרעיון לבדו יכול לגרום למישהו שרק התחיל להרגיש מיואש.

עם זאת, אתה יכול לחסוך כסף לחלוטין ולהחזיק חשבון מזומן חירום במימון מלא. אתה רק צריך להתאים את הלך הרוח שלך כדי להאמין שאתה יכול ואז, עקוב אחר הגישה הנכונה לחיסכון במזומן חירום עכשיו!

עצות עיקריות להתחיל לחסוך לשעת חירום באופן מיידי

1. פתח חשבון מזומן חירום ייעודי; גם אם אתה עדיין לא יכול לממן את זה

כשמדובר בחיסכון בכסף, חשוב שתתאים את הלך הרוח שלך ותגדיר את הכוונה לחסוך. גם אם אין לך את המזומנים לשים בצד כרגע, הגדרת הכוונה פירושה שאתה חושב על זה באופן פעיל. וכאשר אתה חושב באופן פעיל על משהו, סביר יותר שתנקוט פעולה כדי להשיג אותו.

דבר אחד שאתה יכול לעשות כדי לשמור על יעד חיסכון חיסכון במזומן בראש מעייניו הוא לפתוח עבורו חשבון חיסכון ייעודי. בפעולה לפתיחת החשבון, אתה קובע את הכוונה לחסוך ללא קשר אם יש לך את הכסף כרגע או לא.

בדרך זו, כאשר אתה מקבל את הכסף הפנוי לחסוך, כבר יש לך מקום ייעודי לשים אותו. אחרת מה שקורה בדרך כלל, הוא שבגלל שהכוונה לא נקבעה, הכסף מוצא בנוחות דרכים לחמוק בין האצבעות.

2. הכנס את תוכנית החיסכון שלך לתוך התקציב שלך

לאחר פתיחת חשבונך, שלב הפעולה הבא שלך הוא יצירת אסטרטגיית חיסכון. אסטרטגיה זו כוללת תקצוב ובניית התוכניות שלך כדי לחסוך בתקציב שלך.

בעיקרו של דבר, ברגע שאתה מתווה את קטגוריות התקציב השונות שלך, אחד מהפריטים בתקציב שלך צריך להיות “מזומן חירום”. פעולה זו תעזור לך לקבוע כמה אתה יכול לשים בצד באופן ריאלי בכל פעם שאתה מקבל תשלום כדי לממן את חשבונות החיסכון שלך.

עובדים עם הכנסה משתנה? אתה עדיין יכול לתקצב ועדיין אתה יכול לחסוך. אתה רק צריך ליצור תוכנית למה שאתה מרוויח לפני שאתה מוציא אותו כדי שזה לא יחליק לך בין האצבעות. אתה יכול להמציא רשימה של עלויות בסיס עבור ההוצאות החוזרות שלך על ידי הסתכלות על 3 עד 6 החודשים האחרונים שלך של ההוצאות הללו.

לאחר מכן, קח את הסכום הממוצע שאתה מוציא והוסף אותו לתקציב שלך. בהתחשב בממוצעים אלה, לאחר מכן תוכל להמציא סכום כסף שאתה יכול לחסוך.

3. התחל עם מה שיש לך, לא משנה כמה קטן

אז נניח שאחרי שתסיים עם התקציב שלך לחודש נשאר לך רק מעט כסף לחסוך. האם בכל זאת כדאי לחסוך סכום זעיר כזה? התשובה היא מהדהדת, כן! גם אם אתה יכול לחסוך רק דולר, זה עדיין כסף שיכול ללכת לקרן החירום שלך!

להתחיל בקטן ולהתאמץ כדי לחסוך לא משנה כמה מעט זה אומר שאתה עושה את המאמץ, להישאר בכוונה ולשמור על התמקדות במטרת החיסכון לטווח ארוך שלך.

זה אולי לא נראה ככה עכשיו, אבל עם הזמן, הכמויות הקטנות האלה יצטברו. קצת פלוס קצת, פלוס קצת, שווה הרבה.

4. התמקד בבניית הרגל ועקביות

מה שהכי חשוב בשלבים הראשונים של בניית החסכונות שלך, הוא שתפתח את ההרגל לחסוך כסף באופן עקבי. יש את הרעיון הזה שאתה צריך לחכות עד שאתה מרוויח יותר כסף כדי לחסוך וזה שגוי לחלוטין.

יש כל כך הרבה אנשים שמרוויחים המון כסף ולא חוסכים כלום כי הם לא בנו את המשמעת או הקימו את הרגל של חיסכון.

אם תשאל אותם, למרות ההכנסה הגבוהה שלהם, הם יגידו לך שאין להם מספיק לחסוך. למה? ובכן, במקרים רבים הם אפשרו להוצאות אורח החיים שלהם לקבל עדיפות על המטרות הפיננסיות שלהם.

על ידי עשיית מה שאתה יכול עם מה שיש לך, אתה יכול לפתח את ההרגל והעקביות סביב חיסכון בכסף. בתורו, ככל שההכנסה שלך תגדל, אתה תהיה רגיל לחסוך כסף ותוכל לחסוך עוד יותר כסף לאורך זמן.

5. נסו לחסוך יותר כסף חירום כאשר המצב הכלכלי שלכם ישתפר

כעת הנחת את הבסיס לחיסכון באופן עקבי וכך ברגע שתתחיל להרוויח יותר או שמצבך הכלכלי ישתפר, תוכל להגביר את הקצב בקלות.

כדאי להתאים את סכומי החיסכון בתקציב כשתתחיל להרוויח יותר כסף. בדרך זו יש לך תוכנית עבור כל דולר ותוכל לשים יותר כסף לחסכון במזומן לשעת חירום.

אל תדחה את התאמת התוכנית שלך למועד מאוחר יותר, כי כשיש לך כסף בלי שום מטרה, קל לך לבזבז יותר מדי דברים שאולי אפילו לא זוכרים אחר כך.